Відомий український рок-музикант Олександр Положинський від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну займався спочатку волонтерством, а коли прийшов час — пішов у ЗСУ.

Відтоді бентежні шанувальники постійно спостерігають, чи в улюбленого співака все добре. А він розуміє та публікує багато цікавих світлин з фронту (у межах дозволеного, звісно). Фото та дописи з'являються на сторінках Facebook та Instagram.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram
Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Олександр показав, як навчився маскуватися від ворожого дрону. Він ліг навзнак та на носа надів маску, а на каску — кепку в окрас "піксель", і недосвічене око дійсно не могло б його помітити, а тим паче ворожий дрон.

На фото — я, коли маскувався від ворожих дронів. Олександр Положинський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У дописі Олександр розповів історію, як його попередили про небезпеку та посилення інтенсивності обстрілів з боку росії, то ж він вирішив також попередити українців, не накручуючи, проте закликаючи бо більшої уважності.

У коментарях запевнили Сашка, що це так працюють рос-боти, щоб налякати українців. Але також подякували, що він і на фронті переживає не за себе, а за українців, це дуже емпатично. Власне, воїни Світла наші захисники і знаходяться на передовій, щоб захистити українців від ворога.

"Після війни розслабимося, поки треба бути обережними і уважними", "Дякуємо за турботу, не буває зайвого попередження поки у нас війна", "Дякуємо за турботу. Ми знаємо що атакувати можуть будь коли.", - написали підписники.

Нагадаємо, ми писали, що екслідер гурту "Тартак" Олександр Положинський дав спонтанний концерт на підтримку ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" у Олександра Положинського з "Тартак" сталася біда.

Також "Знай.ua" інформував, що Олександр Положинський в ЗСУ відточує вміння, які знадобляться у бою з ворогом.