Актриса "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару захопила новим яскравим знімком, проте на ньому Ірина зафіксувала не себе, а подарунок, який замовили для неї з Франції.

На своїй сторінці в Instagram Ірина часто розміщує свої особисті фото та розповідає про переживання. Але сьогодні дівчина здивувала шанувальників, вона розмістила прекрасний букет з чарівними квітами. Актриса розповіла зворушливу історію про справжніх подруг, які подарував їй Бог.

Бог благословив мене найкращими друзями! Дякую Оксані, яка з Франції замовила мені квіти, тому, що знала, що в мене вистава. Сказати, що я сумую, це змовчати. Мрію про той день, коли ми знову зберемося. Ірина Сопонару.

На що дівчина, яка прислала букет для своєї подружки відписала у коментарі - "Плачу і сумую неймовірно! Обіймаю тебе шалено! відстань ніщо".

Квіти для Ірини Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Квіти для Ірини Сопонару. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У коментарях дівчат привітали смайлами та емоджжі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

У сторіс Ірина розповіла українцям, що повернулася до Києва та готова працювати, щоб наблизити нашу перемогу. Так вона виступатиме у театрі, щоб збирати кошти для ЗСУ.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" видерлася на гору і розповіла про даремно витрачене життя.

Як повідомляв "Знай.ua" подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показалась зі своєю мамою.

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла про задзеркалл, они обмежують людей, які говорять правду.