Актриса "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару захопила новим яскравим знімком і зізналася, що прожила останні роки не так, як їй хотілося б. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ірина Сопонару регулярно радує шанувальників новими фото і відео і з особистого життя, і з трудових буднів. Також нерідко ділиться думками і переживаннями.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Цього разу актриса зізналася, що прожила останні роки не так, як їй хотілося б, якби вона знала, що почнеться війна. Ірина Сопонару зізналася, що водночас вдячна, що з її рідними все в порядку і більше не буде "гнівити Бога" своїми невдоволеннями.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Незважаючи на весь жах останніх подій, необхідно щодня знаходити причину бути вдячним. Пам'ятаю, як за часів корони, (пам'ятаєте ті хороші добрі часи?), так от, за часів карантину, я дуже лютувала, що у мене вкрали два роки життя, якби я знала, що чекає попереду, провела б їх інакше. Тому не буду більше злити Бога. Спасибі за те, що жива і здорова, за те, що мої близькі живі і здорові. Спасибі за людей, які мені зустрілися з тих пір як почалася війна", - поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала з ким проводить час в ліжку: "Нас тепер троє".

Також наш портал писав, Сніжана Бабкіна показала, як чоловік за допомогою рота доводить її до найвищого ступеня задоволення: "Кращий показник - мурашки".

Крім того, ми повідомляли, Настя Каменських в тоненькій футболці показала як змінилася її фігура: "З роками все красивіше".