Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська поділилася з шанувальниками своїм болем. Вона втратила близького друга та колегу Каріма Гуламова, який працював ведучим на музичному телеканалі М2. Хлопець служив у ЗСУ та загинув у бою з окупантами. Така трагічна новина далася співачці дуже тяжко.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

В Insta Stories Цибульська показала, як відреагувала на смерть Каріма. Вона гірко плакала і не вірила, що це сталося. Також заявила, що ніколи не вибачить окупантів після такого.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Артистка подякувала Каріму за те, що сміливо бився і захищав її народ у цій війні. Більше того, він допомагав рятувати її батьків із зруйнованого рашистами Ірпеня. Зважаючи на все, вони були справді близькі і Цибульська щиро любила цю людину.

"Мій золотий друже. Моє серце на шматки. Я не хочу вірити,що більше не почую і не обійму. Дякую за твій подвиг, за те що закрив нас собою. Дякую за допомогу у врятуванні батьків з Ірпеня, за твої прохання "посміхайся квітка, бо даєш мені сил..". Я чекаю тебе з борщем досі. Я обіцяла приготувати на всіх твоїх хлопців і обійматись, коли повернешся", - написала Цибульська.

Вона дала клятву, що ніколи не забуде героя, а зустрінуться вони вже на небесах. Також артистка заявила, що з такими хлопцями на передовій ми обов'язково переможемо росію.

"Я обіцяю пам’ятати тебе все життя і молитись за тебе. І борщ обіцяю. Ми зустрінемось, як і домовлялись. Я навіть на небі знайду для тебе буряк. Спи, друже. Україна переможе! Бо за неї стоять такі неймовірні люди як ти. Героям Слава. Люблю і не хочу вірити", - зізналася Оля.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей: "Не вистачає ні криків, ні ненависті"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська "міняється" чи то в кішечку, чи у вампірку: "Самі страждаємо"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська згадала, як цілувалася з Павлом Зібровим: "Кайфанула"