Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач, окрім своєї творчої діяльності на сцені, також не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,7 мільйона людей.

Юрій Ткач показав нову фотографію із рідною мамою з нагоди її дня народження. Артист написав, як сильно любить жінку та привітав зі святом. У кадрі вони тепло посміхаються, а їхню схожість неможливо не помітити.

"Моє сонечко", - зворушливо написав Ткач.

Скріншот із Instagram, Юрій Ткач
Скріншот із Instagram, Юрій Ткач

Відомо, що Ірина Миколаївна є керівником зразкового ансамблю сучасного балету "Іскорка" і всією душею віддана своїй справі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зважаючи на все, любов до творчості у цій родині передається у спадок, адже Юрій сам дуже любить сцену, а його харизматична донька Ліза нещодавно співала на благодійному концерті у Болгарії.

Юрій Ткач з донькою, фото з Instagram
Юрій Ткач з донькою, фото з Instagram

Фанати Ткача тепло привітали жінку з днем ​​народження та побажали жінці багато всього хорошого.

Коментарі - instagram.com/yuriy_tkach/
Коментарі - instagram.com/yuriy_tkach/

Коментарі - instagram.com/yuriy_tkach/
Коментарі - instagram.com/yuriy_tkach/

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач із "Кварталу 95" розповів, яким був "героєм", поки всі сусіди поїхали з міста: "Теж дивилася Рембо Перша кров"

Як повідомляв Знай.ua, донька Юрія Ткача з "Квартал 95" вже у три роки знала, що таке війна: через слова малюка серце обливається кров'ю

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Ткача "примусила" доньку гумориста ридати в три струмки: дідусь теж "познущався" і оком і не моргнув