Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська показала, як зворушливо привітала з днем ​​народження свого чоловіка, актора Віталія Борисюка. 18 липня йому виповнилося 59 років, до ювілею лише рік. Варто зазначити, що артист має дітей і навіть маленького онука, але його зовнішньому вигляду можуть позаздрити багато молодих чоловіків.

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська
Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

Дбайлива дружина приготувала артисту зв'язку неймовірних повітряних куль у патріотичних кольорах та з вітальними написами. Зважаючи на все, Борисюку дуже сподобався подарунок Сумської, адже у кадрі він дуже запально танцював під музику і був у чудовому настрої.

"З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ @vitaliyborysyuk, ВІТАСИК!❤️ Коханий, головне, що ми разом!" - написала акторка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім численних фанів, Борисюка ще привітали українські артисти. Телеведучі Надія Матвєєва та Лілія Ребрик, а також екстрасенс Макс Гордєєв адресували йому безліч приємних побажань під публікацією.

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська зайнялася улюбленою справою, навіть війна не стала на заваді: "Між сиренами та хвилюванням..."

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська з сумом в очах розповіла про подію, яка сталася вперше з початку війни: "А відчуття таке, як учора"

Також портал Знай.ua писав Ольга Сумська, Андрій Бєдняков, Алан Бадоєв: українські зірки, які втратили найближчих людей під час війни