Український виконавець та учасник гурту MOЗGI Олексій Завгородній, відоміший під псевдонімом Позитив, тепер самостійно займається своєю музичною творчістю, більше не будучи продюсерським продуктом компанії Потапа, як і Мішель Андраде.

Зараз чоловік вільний у всіх планах, хоча, може й ні, якщо він вирішив тримати стосунки з якоюсь дівчиною поза публічною площиною.

Позитив, instagram.com/positiff
Позитив, instagram.com/positiff

Однак зараз він з'явився з однією дамою у новому її ролику. Вона стоїть перед ним, у топіці, оголивши живіт і з кофтою, зав'язаною на спині. Чоловік знаходиться позаду, в шкіряній куртці і будучи не сильно залученим до створення подібного контенту.

"Маю міцну волю
І серцебиття
Ми є українці
Ми є вільний народ
Нас не подолати
Luchamos con amor
Día a día la esperanza me acompaña
Todo tiene su final
Y el nuestro es la libertad",

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

— співається у пісні Мішель Андраде, яка грає на фоні.

Позитив і Дорофєєва, фото: Instagram
Позитив і Дорофєєва, фото: Instagram

"Я одна подумала, що вони красиво виглядають разом", "Ви разом", "Новий дует буде", "Время и Стекло 2?", "Слава Богу щось нове", - пишуть користувачі в коментарях.

@masha.kondratenko

❤️🇺🇦🙏🏻 @positiff #славаукраїні #українка #україна #ванькавстанька #stopwar #🇺🇦 #power

♬ Перед світанком - Michelle Andrade

Нагадаємо, "колишній" Дорофєєвої Позитив зважився зробити те, чого йому не вистачало довгий час: "За духом дуже зійшлися"

Як повідомляв "Знай.uа", Позитив зацілував Дорофєєву після її заяви про початок нових відносин з Кацуріним - Дантес "плаче" осторонь: "Любовний багатокутник"

Знай.uа писав, друг Наді Дорофєєвої Позитив відправив родича на війну з росією: "Молюсь за всіх хлопців"