Молода дружина відомого телеведучого українських шоу Співають всі! та "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималу аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, посвячуючи їх у цікаві подробиці. На Крістіну Горняк у Instagram підписано понад 100 тисяч людей.

Крістіна Горняк повідомила, що після казкового відпочинку з подругами у Словаччині нарешті повертається додому, до коханого чоловіка Остапчука, та поділилася зворушливими фотографіями з поїздки. Вона подякувала дівчатам за веселу компанію і зізналася, що дуже любить їх.

Скріншот із Instagram, Крістіна Горняк
Скріншот із Instagram, Крістіна Горняк

А ще Горняк поділилася зворушливими фактами про дружбу із дівчатами, присутніми на фото. Як повідомила Крістіна, після пережитого їх відносини дуже зміцнилися. Дружина телеведучого згадала про традиційні вечері, спільні поїздки та інші приємні дрібниці.

Вона заявила, що вірить у жіночу дружбу, попри різні стереотипи.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ці миті мені дуже потрібні, особливо в такий час, тому обіцяйте, що скоро ми повторимо наш вікенд!І, так, я з тих, хто вірить у жіночу дружбу і маю гарних подруг!!!!" - написала Горняк.

Раніше ми писали про те, що Крістіна Горняк кидає Володимира Остапчука заради подруг: "Гірше не може бути"

Як повідомляв Знай.ua, Остапчук витяг усі скелети з шафи колишньої дружини в помсту за образу Горняк: крала, різала себе та покривала бандита

Також портал Знай.ua писав, що Крістіна Горняк показала, як наводить "марафет" перед побаченням, але щасливчик не Остапчук: "Поки чоловік на роботі..."