Українська гумористка, учасниця "Ліги Сміху" з командою "VIP Тернопіль" та актриса Тетяна Песик поділилася постом, у якому порадувала передплатників результатом їх збору коштів на новий дрон для хлопців ЗСУ.

Комік виставила фото дрона, на якому написано "Тернопільський месник", "ЗСУ", "Бабайко".

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Я радію, як слон. Народ, це наш дрон, на який ми разом з вами збирали кошти. Ми всі в команді. Так ось, вони запропонували назвати цю пташку... у мене був час, доки він доїде до них... Я дала йому назву "Бабайко", щоб орки боялися його", - написала Песик під фото.

Акторка з радістю розповідає, як їй було приємно, що хлопці з передової дали їй та її передплатникам можливість відчути себе корисною. Тетяна Песик уже не вперше збирає кошти на дрони та інші корисні речі для захисту України.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Пташка відлетіла", "Треба, так треба. Приєднуюсь", - пишуть користувачі в коментарях.

До цього вона спілкувалася з військовим, демонструючи йому куплену "пташку" і поділяючись своїми враженнями від відео, де на орків падають "подарунки".

Нагадаємо, Тетяна Песик та Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" зважилися на потужний ривок заради ЗСУ: це наблизить перемогу

Як повідомляв "Знай.uа", білява красуня з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна притулилася до свого нового друга: "Все життя я мріяла..."

Знай.ua писав, Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" згадав витівку своєї 98-річної бабусі перед священиком: "Цілеспрямована панночка"