Актриса "Жіночого кварталу", єдина жінка у команді "Квартал 95", Олена Кравець поділилася шаленим відео, де старий дідусь розповідає про вбивства українських дітей та майбутню перемогу нашої країни.

Вона виставила ролик у Stories та виділила основну цитату з усього 90-секундного відео.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

"Шкода, скільки наших на Донбасі загинуло дітей. Це правда не мої діти, а мої", - ділиться душевним болем український дідусь.

Пенсіонер додав, що перемога буде нашою, адже скільки країн нам допомагає та як ми сильний народ. Дідусь пішов би воювати, якби йому було 20 чи 30 і зовсім не за гроші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Наша Україна міцна! Ніхто нас не чіпатиме. Ось як це все закінчиться, до нас вік ніхто не полізе. У нас є ракети. Головне в паніку не треба падати", – з вірою у перемогу відповідає дідусь.

Олена Кравець, фото: Instagram Stories
Олена Кравець, фото: Instagram Stories

Нещодавно Олена Кравець проводила вечір прози у Тель-Авіві. Також гуморист разом із Дмитром Танковичем проводила виступ в Ізраїлі, збираючи кошти для України. Олена Кравець продовжує допомагати кошти українським військовим завдяки благодійним концертам, які вона проводить в інших країнах.

Нагадаємо, 19-річна донька Олени Кравець із "Квартал 95" Маша приклалася до келиха поки не бачить мама: "Ммм..."

Як повідомляв "Знай.uа", 19-річна дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша показала дорогу додому: "Хочу сала"

Знай.ua писав, 19-річна дочка Олени Кравець з "Квартал 95" Маша показала, як змінилася за чотири місяці війни: мамина красуня