Зірка програми "Орел і Решка", відомий режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв, розповів про те, чого очікує від кожного нового дня.

Фото у досить оригінальному вбранні Бадоєв розмістив на своїй сторінці в Instagram. Він звернувся до своїх шанувальників, ніби з молитвою, з проханням до Нового дня.

Алан Бадоєв. Фото: скриншот Instagram
Алан Бадоєв. Фото: скриншот Instagram

Доброго ранку Новий день. Дай нам спокійного неба над головою. Посмішок друзів. Дай справжнє кохання. Алан Бадоєв.

Алан Бадоєв доволі часто публікує свої сумні фото. Режисер імовірно не може вийти з депресії, після втрати своєї улюбленої роботи, смерті матері, та розлуки з дітьми, яких не може зараз бачити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях подякували Алану за його побажання та деякі з шанувальниць зізналися, що дуже хотіли б обійняти режисера.

Алан Бадоєв. Фото: скриншот Instagram
Алан Бадоєв. Фото: скриншот Instagram

"Стильно неймовірно!", "Алан це окремий вид мистецтва", "Бажаю взаємної любові _ такої свіжої і справжньої як перший ковток березового соку_ хай він втамує твою спрагу", "Бережи себе", "Дуже хочеться обійняти", - написали шанувальниці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Відомо, що Алан Бадоєв вирішив знімати фільм про війну. він вирішив на деякий час чи можливо назавжди зав'язати з кліпмейкерством, та зайнятися чимось новим, що торкає його душу.

Нагадаємо, ми писали, що Алан Бадоєв з "Орла і Решки" насолодився заходом сонця на березі моря і поностальгував про минуле.

Як повідомляв "Знай.ua" Алан Бадоєв з "Орла та Решки" вирішив зайнятися серйозною роботою в Україні

Також "Знай.ua" інформував, що Алан Бадоєв зізнався Маші Єфросиніній, що у нього забрала війна окрім друзів.