Зірка програми "Орел і Решка", відомий режисер Алан Бадоєв згадав мирне життя і поділився яскравим знімком зі свого архіву. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Після початку повномасштабної війни, яка триває вже 5-й місяць всі українці сумують за колишнім життям і по різних милих дрібницях. Алан Бадоєв також вирішив трохи зануриться в спогади.

Алан Бадоєв, фото з Instagram
Алан Бадоєв, фото з Instagram

Так, режисер поділився архівним знімком, на якому позує на тлі сонячного заходу на березі моря. Алан Бадоєв зазначив, що з моменту, коли було зроблено фото пройшло всього два роки, за які в житті так багато всього змінилося і перевернулося з ніг на голову.

Судячи з підпису режисер не втрачає позитиву і вірить, що зустріне ще багато прекрасних заходів у мирній і вільній Україні.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тільки два роки відокремлює цього хлопця від мене сьогодні, а здається все життя. 4 місяць війни в Україні. Дуже спекотне літо і нескінченна впевненість в тому, що захід буде ще красивіше, любов ще солодше і чесніше. Життя ще більш вільне", - поділився Алан Бадоєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Алан Бадоєв з "Орла і Решки" вирішив зайнятися серйозною роботою в Україні - перший великий проєкт.

Також наш портал повідомляв, Сніжана Бабкіна показала, як чоловік за допомогою рота доводить її до найвищого ступеня задоволення: "Кращий показник - мурашки".

Крім того, ми писали, Wellboy в обіймах Тіни Кароль розплився в усмішці, ще й почув заповітні слова - про це мріють мільйони: "Вірю в тебе".