Донька зіркового коміка Євгена Кошового з "Квартала-95" Варвара, похвалилася своїм обранцем, якого назвала "своїм улюбленим посіпакою".

Нещодавно 14-річна красуня вирішила зробити собі пірсинг, а тепер похвалилася хлопцем, разом з яким відправилась на фільм "Посіпаки", однією з умов перегляду якого для хлопців було — одягнутися у піджаки та сорочки.

Варвара Кошова, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube
Варвара Кошова, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube

У сторіс Інстаграм Варвара розмістила фото, на якому кривить личко, поруч з підлітком у сорочці та піджаку і чорних окулярах. Сама дівчина обрала для походу в кіно білу сукню в чорний горошок, зібравши ззаду жовтувате волосся. Також привертає увагу до себе чорний манікюр дівчини. На фото вона показує знак перемоги "V".

Мій улюблений посіпак Варвара Кошева.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram
Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, нещодавно колишня танцівниця Freedom Ксенія та Євген, батьки Варвари, зробили собі патріотичні тату, чим підштовхнули доньку до цікавих вдосконалень свого образу. Дівчинка показала, що зробила собі пірсинг, щоб носити прикрасу в носі. Варто зазначити, що на пірсінг Варю привів Євген, та навіть робив відео, як все відбувалося, яким дівчина ділилася зі своїми підписниками.

Нагадаємо, ми писали, що донька коміка з "Квартал 95" Євгена Кошового, Варвара зачарувала своєю приголомшливою красою — зовсім доросла.

Як повідомляв "Знай.ua" Євген Кошовий з "Кварталу 95" показав як виросла молодша донька

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Євгена Кошового з "Кварталу 95" висміяла заяву окупантів про знахідку біолабораторії НАТО в Маріуполі.