Дружина відомого українського гумориста з творчого об'єднання "Студія Квартал-95" Євгена Кошового останнім часом проявляє велику активність в соціальних мережах, розміщуючи різні курйозні новини і жарти з народу. На Ксенію Кошову в Instagram підписано трохи більше 45 тисяч осіб.

Цього разу вона розмістила чергову сміховинну новину російських ЗМІ, які нібито знайшли біологічну лабораторію НАТО в захопленому окупантами Маріуполі. Варто відзначити, що від посії вже давненько надходять заяви про те, що в Україні розробляється якась зброя, здатна вражати виключно російський народ.

Судячи з усього, окупанти залізли в якусь кинуту маріупольцями квартиру і знайшли там незрозумілі речі, які розібрати по фото важко, і подумали, що це розробки НАТО. За їх словами, саме там проводилися бактеріологічні дослідження з метою якось нашкодити росії.

Ксенію Кошову розсмішила знахідка і заява пропагандистських ЗМІ, які не вперше поширюють подібну інформацію.

"А тепер увага! Вони таки її знайшли", - жартівливо написала Кошова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова

Нагадаємо, дружина Євгенія Кошового з "Квартал 95" показала, як Росія саморуйнує свою культуру і спорт: "Футбол помер"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Євгенія Кошового Ксенія не втрималася, поскаржившись на Порошенка: "Оголосив своєю заслугою"

Також портал Знай.uа писав, що донька Євгенія Кошового з кварталу зворушила чуттєвим виконанням пісні, відомої кожному українцю: "Про чужу орду кривавочолу..."