Українка Аліна Ляшук набула великої популярності після своєї участі у 10-му сезоні шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако та "Х-фактор", а у 2021 році вона стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна". Наразі дівчина займається розвитком свого блогу, за яким стежить понад 260 тисяч людей.

Аліна Ляшук згадала про своє сценічне минуле та вирішила виконати для численних шанувальників пісню, але не звичайну, а з декількох мелодій. Така музична збірка називається попурі. Дівчина заспівала українську композицію у прямому етері соцмережі Instagram, стоячи в кадрі у вишиванці та з милим вінком на голові.

Скріншот із Instagram, Аліна Лящук
Скріншот із Instagram, Аліна Лящук

"Співаю 🤍 з Вами", - написала Ляшук.

У перервах блогерка спілкувалася з глядачами, обговорюючи повсякденні питання та відповідаючи на безліч компліментів. А ще вона виконала трек Pianoбой "Родимки". Варто зазначити, що саме цей артист був одним із експертів на "Х-факторі" у 8 сезоні, де брала участь Аліна Ляшук.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Прямий етер дівчини зібрав багато позитивних відгуків, у коментарях шанувальники знову відзначили, як добре вона виглядає та співає.

Коментарі - instagram.com/lionilal/
Коментарі - instagram.com/lionilal/

Коментарі - instagram.com/lionilal/
Коментарі - instagram.com/lionilal/

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" несподівано показалася з кругленьким животом, добре "відпочила" в Італії: "Так виглядає кримінал"

Як повідомляв Знай.ua, Джесіка з "Холостяка" розслаблялася під час війни в Італії, але "занудьгувала": "135 днів не бачилися"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Богдан із шоу "Холостяк" оголила довгі ноги, залишивши Мишу Заливака без них: "Якби знали..."