Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Офіційному фан-акаунту Тіни Кароль у Instagram 27 липня виповнюється 17 років. Там регулярно розміщують різні відеоролики співачки, цікаві факти та інформацію про концерти.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

З нагоди такої дати артистка підготувала для шанувальників неймовірний сюрприз. Вона влаштує велику онлайн-конференцію в Zoom, до якої можуть приєднатися бажаючі. Точний час тримають у секреті.

Все, що потрібно зробити, це попередньо заповнити та залишити заявку, яку мають схвалити. Відомо, що Тіна Кароль має фанатів по всьому світу і їх досить багато, тому місця, швидше за все, будуть обмежені. Але щасливчики все ж таки зможуть побачити і поспілкуватися зі своїм кумиром.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"В наш час, на жаль, ми всі знаходимося в різних куточках світу, але в наш день народження ми всі зустрінемося з Тіною в ЗУМі та проведемо час разом", - написали в публікації.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль повідомила, що її сторінку в Instagram забанили за правду: "Треба сидіти та мовчати?"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль у компанії молодих красенів вразила фанатів: Дан Балану до них ще далеко

Також портал Знай.ua писав, що велику брехню Тіни Кароль розкрили, це все несправжнє: "Я завжди думала, як вона зробила таке"