Донька зірки Олі Поляков не відстає від мами. Вона теж вирішила зв'язати своє життя з музикою та активно спілкується з підписниками у соціальній мережі Її сторінка instagram нараховує 169 тисяч підписників

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Як відомо, дівчину запрошують на навчання в університету Голдсміт у Лондоні, Вона обрала факультет музика та музикознавство. Це один з найпотужніших навчальних закладів у Європі, який готує спеціалістів у музичній галузі. За даними з відкритих джерел університету, навчання цьому факультеті коштує майже 15 000 фунтів стерлінгів на рік.

А нещодавно вона опублікувала в стоіс нове відео. На Ньому Маша дуже схожа на Олю Полякову. Зйомка була на світанку, життєрадісна Маша показала частково невеличкі будинки та гори. Для цієї події вона обрала коротенький топ та джинсову сорочку. Мабуть, було дуже рано й ще прохолодно. Де саме зроблене відео, дівчина не уточнила, проте вона підписала його так:

"Ведь солнце светит ярче и теплее, чем твои проблемы, чем...."

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Це слова з відомої пісні гурту "Нервы", яка називається "Ярче и теплее". У пісні йде мова про те, що, у кожного є свої проблеми, проте сонце світить яскравіше та тепліше, ніж особисті проблеми. Що саме турбує Машу, вона не уточнила. Як відомо, дівчина дуже переживає через події в Україні.

Маша  Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Маша  Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Маша Полякова застогнала від радості, про таке багато хто лише мріє.

До слова, Машу Полякову облизують одразу три хлопці через її борщі та губи, мама Оля про все дізналася: "Я її нічому не вчила, вона сама".

Раніше ми писали, що Оля Полякова знайшла причину, чому її чоловікові можна було виїхати за кордон: "Всім триндить".