Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська присвятила пост українській телеведучій та акторці Руслані Писанці, про смерть якої стало відомо 19 липня. Ця трагічна новина шокувала і шанувальників, і зірок шоу-бізнесу. А Сумська, яка особисто була знайома і дружила з Писанкою, зовсім розклеїлася.

Руслана Писанка, фото: Instagram
Руслана Писанка, фото: Instagram

Акторка наголосила, що Руслана нікому не говорила про свої проблеми зі здоров'ям, хоча під час війни лікувалася у Німеччині.

Більше того, за два тижні до смерті Сумська телефонувала їй і домовлялася зіграти в новій виставі. А ще Писанка розповіла, що їй довелося ховати маму по вайберу у лютому, бо не її не було поряд, і як вона пережила серйозну операцію на нозі.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Руся дуже важко пережила смерть брата декілька років тому,він був прекрасним кінооператором,потім операція на серці у мами…Я бачила,як їй важко,але вона не подавала виду..Ніхто не знав про її біль.На публіці - це завжди фейерверк емоцій,чарівності,таланту і доброго гумору Ця страшна новина про її втрату приголомшила всю країну, мільйони шанувальників Руслани. Прощавай, наша Русланочка!" - написала Сумська.

Раніше ми писали про те, що померла Руслана Писанка: акторці та телеведучій було лише 56

Як повідомляв Знай.ua, Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки: "Стала своєю в кожному українському домі"

Також портал Знай.ua писав, що ведуча ТСН Марічка Падалко божеволіє від горя після смерті Руслани Писанки: "Не вкладається в голові..."