Знаменитості з усієї України, як можуть, допомагають нашій країні скоріше перемогти у війні з росією, яка вирішила кровожерливо і незаконно захопити наші землі.

Хтось безпосередньо сам захищає нашу країну, а хтось допомагає як волонтер. Вирішила не залишатися осторонь і група тревел-шоу на Новому каналі "Орел і Решка", ведучаю якого є колишня підопічна Потапа Мішель Андраде.

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

Щотижня в Instagram-акаунті "Орла та Решки" будуть проводитись благодійні аукціони. Лотами стануть унікальні та єдині у своєму роді сувеніри та цікаві штукенції: реквізит зі зйомок, подарунки від аборигенів і навіть справжні символи тревел-шоу. 100% коштів із цих аукціонів перераховуватимуться щотижня на допомогу різним секторам — від вимушених переселенців до армії.

Лоти, які були частиною Орла та Решки (Новий канал), оновлюватимуться щотижня. Стартова ціна – 500 грн. Мінімальна сума для підвищення ставки – 100 грн. Кожен аукціон триватиме три дні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Лот №1 – футболки-комунікатори від ведучих сезону "Земляни" Кирила Макашова та Мішель Андраде. Ці футболки були спеціально створені для зйомок дивовижним островом Сокотра, де ніхто не володіє англійською мовою. У комплекті бонусом – сушений сік драконячого дерева! Ставки приймаються до 20.00 20 липня.

Цього разу кошти буде перераховано добровольчій організації парамедиків "Госпітальєри", які щодня допомагають нашим захисникам на передовій.

"Пам'ятайте, переможець не тільки отримає найкрутіший артефакт зі світу свого улюбленого шоу, а й допоможе нашій країні!" — закликали до тревел-шоу, яке виходило на Новому каналі.

Нагадаємо, що в "Орел і Решка" Мішель Андраде втекла від Потапа і несподівано зізналася.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула різко відповів іноземним журналістам, які засуджують збирання грошей на зброю дітьми.