Відома блогерка та переможниця дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін Даша Квіткова постійно зв'язку з підписниками. За її сторінкою в instagram стежать 1,6 млн підписників

Даша Квіткова, фото з instagram
Даша Квіткова, фото з instagram

Як відомо, нещодавно дівчина досить рознервувала та заявила, що переживає за безпеку сина та хоче виїхати за кордон. Як видно зі сторіс, вона вже заспокоїлась та лишилась в Україні.

А ще в квітні блогерка перейшла на спілкування українською мовою, та нещодавно записала нове стиріс, в якому вона зізналася, що коли тепер вона передивляється свої архівні відео, вона дуже дивуються та не впізнає себе.

"Я зараз коли передивляюся відео архівні, де я розмовляю російською, мені дуже незвично це дивитися. Це не я, це не мій голос, взагалі, я такого не робила. Тому мені здається, я виглядаю дуже органічно, коли розмовляю українською", – сказала Даша.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також вона додала, що їй здається, що зараз вона виглядає дуже органічно, коли спілкується українською мовою.

Даша Квіткова, скриншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скриншот: Instagram Stories

Даша Квіткова, скриншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Квіткова з "Холостяка" накинулась на біженців та заявила, що разом з дитиною їде: "Перестаю вивозити це".

До слова, Даша Квіткова з "Холостяка" розповіла про проблеми з дитиною: потрібна допомога лікаря.

Раніше ми писали, що Даша Квіткова "пройшла" пологи дитини після новини про ДТП: "Хотілося закричати та розплакатися".