Учасник групи "Врямя и стекло" та "напарник" Наді Дорофєєвої розвіяв надії шанувальників стосовно відомої програми "Життя відомих людей" (ЖВЛ)

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

Співак не так давно заявив про початок самостійної кар'єри, до речі, зробив він це майже одночасно з Мішель Андраде. Як відомо, після того, як було закрито проєкт "Время и стекло", Олексій Завгородній став учасником групи MOЗGI .

На певний час співак зник з інфопростору, а нещодавно шанувальники згадали про нього. Так, у відомій програмі про зірок ЖВЛ зробили заяву, що шукають нового ведучого й глядачі почали гадати, хто це може бути. Одна з версій - це Позитив.

Проте співак розчарував їх. Він записав відео, в якому розповів, що він точно не буде новим ведучим, проте дав підказку, хто саме буде вести програму:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

" Мені дуже приємно, що саме я можу стати ведучим ЖВЛ, проте ви побачите в сюжетах шоу. Але у мене є для вас одна підказка. Ця людина талановита в усьому: актор, журналіст та навіть ведучий на радіо", - сказав він.

У коментарях глядачі запропонували нові версії, хто стане ведучим:

"Звичайно це Вова Дантес 😁💪"

"Може це Сергій Притула?"

"Слава Дьомін"

Нагадаємо, "колишній" Дорофєєвої Позитив запалив з іншою красунею під Мішель Андраде: "Гарно виглядають"

До слова, Мішель Андраде з "Орел і Решка" і Позитив пішли від Потапа та Ірини Горової: "Все вірно, я вже не є".

Раніше ми писали, що друг Наді Дорофєєвої Позитив відправив родича на війну з росією: "Молюся за всіх хлопців"