Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився не черговим рецептом, а своїми думками щодо новин з росії.

Він назвав їх окремим видом комедії, адже зниження цін у них називається поганим процесом, а ось відсутність вибору навпаки – дуже хорошим.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Однак цікаво те, що на знімку він постав із рашистським сухпаєм. Чи захотів він спробувати його після вишуканих страв - невідомо.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ось дурні, зомбаки", "1984, Оруел був би дуже здивований", "Серед усієї, м'яко кажучи, маячня, мене вразило таке - отрицательный рост экономики", "Ектор, викиньте яку", "Хотів би подивитися як Ектор дегустує "пайок" РФ", "Ось дуже цікаво, де він його взяв?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, рецепт вівсянки з "сюрпризом" від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: ідеально в кожній родині

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт найсмачнішого бутерброду від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: утриматися неможливо

Знай.ua писав, Пава з "МастерШеф", стоячи на одній на кухні з Ектором Хіменес-Браво, зважився на неймовірне одкровення: "Люблю як..."