19 липня сумна звістка облетіла ЗМІ та соціальні мережі - не стало відомої ведучої, символу української жіночності Руслани Писанки. Зірці було лише 56 років. Проте вона все-таки стигла втілити свою мрію - зніматися в українському кіно

Руслана Писанка. Фото: Facebook
Руслана Писанка. Фото: Facebook

Про це розповіла режисерка Наталя Ворожбит на сторінці соціальної мережі Facebook.

Як вона згадує, Руслана дуже хотіла зніматися в українському кіно, проте ролей їй не пропонували. Навіть Наталя, перед тим, як запропонувати цю роль ведучій, перед цим провела проби із сотнею акторок.

"Коли вона зайшла на перші проби – то це зайшов всесвіт і повністю заповнив простір. Я хочу, щоб в пам’яті вона залишилася не тільки як телеведуча, с*кс-символ і таке інше, а і як зірка українського кіно. Не прощайтеся з нею, чекайте на нову зустріч!" - написала Наталка.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Руслана Писанка перед смертю встигла зіграти головну роль у фільмі Наталки Ворожбит "Демони". Тизер показали ще у 2020 році, але увесь цей час тримали інтригу, хто ж втілив образ Ніни - пострадянської України. Деякі сцени дозняти не встигли, але режисерка обіцяє щось придумати й фільм вийде на екрани. Під час зйомок Писанка підстригла волосся, а на телеефіри весь цей час надівала перуку.

В Каннах все буди в захваті від Руслани, коли про це вона дізналася, згадує режисерка, то вона справді плакала і не могла говорити від емоцій.

Нагадаємо, Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки: "Стала своєю у кожному українському домі".

До слова, подружка Мішиної Наталка Денисенко ридає по колезі Руслані Писанці з "Кріпосної": "Господи, це правда".

Раніше ми писали, що померла Руслана Писанка: акторці і телеведучій було лише 56.