Народний артист України Іво Бобул вдарився в ностальгію і вирішив згадати, як "удєлав" лізуна володимира путіна, покійного Йосипа Кобзона.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook співак репостул архівні кадри зі сторінки шеф-редактора UA:Перший Альберта Цукренка.

"Кобзон вигнаний у темряву зовнішню", – підписав журналіст.

На кадрах чітко видно, що посібник володимира путіна тільки хоче почати співати, як другий президент України Кучма висмикує у нього мікрофон, каже: "Нє-нє-нє, українською ж просять" і затягує з Іво Бобулом народну пісню "Ой на горі та й женці жнуть". До них також приєднався відомий баяніст Ян Табачник.

Іво Бобул та Леонід Кучма "вробили" Йосипа Кобзона, кадр з відео
Іво Бобул та Леонід Кучма "вробили" Йосипа Кобзона, кадр з відео

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Кобзону ж нічого не залишилося, як сумно стоять осторонь, поки Іво Бобул та Леонід Кучма розважали публіку.

У коментарях панує справжнє тріумфування від українців:

"Це велично і постбароково", "То не кобзон, то мумія. А мумії мовчать. Співають патіоти", "ІВО ви найкращий! Не звертайте уваги на дурнів. Я вас люблю!", "Бачити вираз ї**ла Кобзона - це окремий вид насолоди", "Ось це попустили", "Кобзон нервово курить осторонь", "Опустили чм*ря"...

Нагадаємо, що Лілія Сандулеса нарешті розповіла, чого натерпілася у шлюбі з Іво Бобулом.

Раніше ми повідомляли, що зустріч путіна з Жириновським і Кобзоном вже намічена, українці тріумфують: "Боже, зроби цій худобі чисту дорогу".