Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман активно спілкується зі своїми підписниками в соціальній мережі instagram. На своїй сторінці вона ділиться з підписниками подробицями професійного та особистого життя. На її сторінку підписані понад 25 тисяч осіб

Олеся Бацман
Олеся Бацман

Нещодавно вона розмістила в мережі фото з братами Кличко. Світлина зроблена з нагоди дня народження мера Києва Віталія Кличкою. 19 липня йому виповнився 51 рік.

Як зазначив мер столиці, минулого року, на свій ювілей, він підкорив нову вершину - стрибав з парашутом, підіймався на Казбек, підтягнувся на турніку пів сотні разів. А теперішній, 51 день народження, він зустрічає в абсолютно іншій реальності. Також мер подякував всім, хто поруч, особливо українським захисникам та сказав, що без боротьби не буває перемоги, всі випробування ми гідно пройдемо.

До привітань приєдналась і журналістка Олеся Бацман. Також вона зродила фото з братами, яке підписала так:

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

"У, кто против нас с братьями? 😉💪 Веталий Кличко с днём рождения!"

У коментарях підписники приєднались до привітань та помітили, що поруч не було чоловіка Дмитра Гордона, тому жартома спитали, чи він в курсі тпнаписали:

"Муж в курсе?"

"Классное фото , счастливые люди и просто сияние исходит от всех, скорей бы вернуть всем это! С днём Рождения Виталий! 🎁💐"

"Богатыри и принцесса❤️"

Раніше ми писали про те, що Гордон розкрив головну "таємницю" пропагандистки Скабеєвої, ще й роман із Соловйовим приписав: "У них кохання"

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Дурнєв готовий особисто забрати життя у путіна, а якщо не вийде, то гарненько відмутузити: "Зі старим впораюся"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гордон пояснив, чому більшість українців повернуться додому після війни.