Наталя Сумська, акторка академічного драматичного театру імені Івана Франка та телеведуча час від часу спілкується з шанувальниками у соціальній мережі. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого та професійного життя

Наталя Сумська, кадр з відео
Наталя Сумська, кадр з відео

Цього разу Наталя опублікована рідкісне архівне фото у сторіс, на якому вона ще зовсім юна стоїть в українському народному костюмі.

Варто зазначити, що перед війною ходили чутки, що сестри Ольга та Наталя не ладять між собою. А Наталю Ольга навіть не запросила поздоровити з 88-річчям матір. Проте Ольга розвіяла ці чутки й сказала, що Наталя приходила, проте в інший час, бо у неї була робота.

З початком повномасштабного вторгнення сестри втратили матір - вона померла. Ольга тоді зі сльозами на очах згадувала трагічний день похорон.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Варто зазначити, що з початку війни Наталя небагатослівна в соціальній мережі. На початку бойових дій вона на деякий час зникла з інформаційного простору, проте невдовзі повернулась до шанувальників. Зараз вона в Києві та продовжує грати в театрі.

Відома акторка вирішила показати шанувальникам, як вона виглядала, коли була зовсім юною. Акторка розмістила рідкісне архівне фото на якому вона вдягнена в українській народний костюм. Варто зазначити, що вбрання дуже личить молодій дівчині, а особливого шарму додає сережка у вусі. Дивлячись на це фото, так і хочеться вимовити: "файна україночка".

Наталя Сумська, скриншот: Instagram Stories
Наталя Сумська, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Ольга Сумська і Стас Боклан встряли у нову "авантюру".

Раніше ми повідомляли, що українська Роксолана зважилася на кардинальну зміну зовнішності.

До слова, Ольга Сумська не запросила сестру Наталію на день народження матері: "Розставити всі крапки"