Раптова смерть легендарної української акторки та телеведучої Руслани Писанки, про яку стало відомо 19 липня, стала шоком для її колег і всіх шанувальників. Зірці було лише 56 років.

Невимовна втрата розбила серця українців, які щиро полюбили талановиту акторку й телеведучу. Та, як виявилося, Руслана Писанка залишила по собі неабиякий подарунок для нас усіх.

Стало відомо про те, що Руслана Писанка встигла зіграти головну роль у фільмі Наталки Ворожбит "Демони", тизер якого показали у 2020 році. Хоча картина ще не закінчена і деякі сцени недозняті, вихід фільму заплановано у найближчому майбутньому.

Руслана Писанка, фото з Фейсбук
Руслана Писанка, фото з Фейсбук

Наталка Ворожбит у пості на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук розповіла, що Руслана Писанка у фільмі втілила образ Ніни — пострадянської України. Щобільше, заради цієї ролі акторка пішла навіть на деякі жертви. Вона відрізала своє красиве довге волосся, а на публіці з'являлася в перуках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вона хотіла зніматись в українському кіно. Але її не знімали, будемо чесними. Я також боялася брати телезірку. Був довгий пошук, сотня акторок. Коли вона зайшла на перші проби — це зайшов всесвіт і повністю заповнила простір. Я хочу, щоб у пам'яті вона залишилася не лише як телеведуча, секс-символ тощо, а і як зірка українського кіно. Не прощайтеся з нею, чекайте на нову зустріч!", — написала Наталія Ворожбит. Наталія Ворожбит

Нагадаємо, Костянтин Грубич показав особливі відео з Русланою Писанкою: саме такою вона була насправді

Як повідомляв "Знай.ua", Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки: "Стала своєю у кожному українському домі"

Також "Знай.ua" писав, Померла Руслана Писанка: акторці і телеведучій було лише 56