Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна у соцмережах та розміщує багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон.

Окрім своєї творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримуєнужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова, фото з Instagram
Олена Філонова, фото з Instagram

Олена Філонова відповіла на хейт одного зі своїх підписників, який звинуватив її у "нещирості". За його словами, блогерка різко перейшла українською мовою, поїхавши за кордон, хоча в рідному Києві завжди говорила російською.

І справді, як тільки дівчина прибула до Монако з метою відпочити, вона почала вести всі Insta Stories рідною мовою. Філонова заявила, що її шанувальникам ніяк не догодиш і звинуватила їх у тому, що вони гноблять своїх же. А ще заявила, що відтепер говоритиме так, як їй заманеться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І це правда, зараз в Україні мовне питання набрало нових обертів і особливо принципові особи ставляться вороже до всього, що пов'язано з росією.

"Вам все не те і все не так. Дуже шкода, що свої ж гноблять своїх і засуджують постійно", - написала Олена Філонова.

Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова налякала виглядом своєї п'ятої точки, посипаної червоними плямами: "Мене трусить"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова зовсім "зневірилася" - хоче відшукати своє кохання за допомогою ворожінь: "Може цього разу вийде"

Також портал Знай.ua писав, що ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"