Легендарний бразильський чемпіон світу Роналду у другій половині своєї кар'єри страждав від зайвої ваги, але це зовсім не заважало йому.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Роналду Назаріо був помічений загоряючим на масивній яхті біля узбережжя Ібіці з близькими друзями та своєю родиною.

45-річний переможець чемпіонату світу 2002 року був зображений з Селіною Локс, який пірнає в море з подругою-моделлю, коли пара насолоджувалася розкішним сімейним відпочинком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Після виходу на пенсію у 2011 році Роналду з ентузіазмом прийняв надмірності та спосіб життя на вечірках, якого він так відчайдушно хотів упродовж усієї своєї футбольної кар'єри.

Роналду на відпочинку зі своєю родиною
Роналду на відпочинку зі своєю родиною

Це не стало великим сюрпризом для тих, хто уважно стежив за ним після «Інтера». У свої стрункіші дні Роналду був одним із найзапальніших нападників на планеті.

Він отримав прізвисько "Il Fenomeno" (феномен) після того, як зарекомендував себе як перший у світі "повний" центральний нападник завдяки вбивчому злиттю швидкості, сили та технічної майстерності.

Вперше він увірвався на сцену у складі бразильського клубу «Крузейро», перш ніж у 1994 році у 17-річному віці його перехопив ПСВ. Там він заявив про себе всьому світу, забивши 54 голи в 57 іграх, кидавши в ступор захисників.

Роналду на відпочинку зі своєю родиною
Роналду на відпочинку зі своєю родиною

«Барселона» побила світовий трансферний рекорд, доставивши його на «Камп Ноу» у 1996 році, а «Інтер» зробив те саме в 1997 році, і через кілька місяців він став наймолодшим володарем «Золотого м'яча». Весь цей час голи продовжували текти, але потім серія жорстоких травм коліна зупинила його на місці.

У відчайдушній спробі врятувати свою кар'єру Роналду був змушений пожертвувати вибуховою енергією, яка багато в чому визначила його гру і перетворила його на найбільшого гравця у світі.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду в чергове отримав трансферну невдачу.