Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч людей.

Зараз у Instagram Stories вона вирішила трохи відповідати на запитання. Вона вже встигла відповісти на деякі з них - наприклад, чи нудьгує вона за зйомками, як вона піднімає настрій під час війни, яка її улюблена пісня, який навчальний заклад закінчила і ще один, який ми з вами зараз обговоримо.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот YouTube
Ірина Сопонару. Фото: скриншот YouTube

— Що зроблю після перемоги?

— Не знаю, мабуть, розплачуся від щастя, обійму близьких, нарешті почну працювати, зніматися. Ой стільки планів, стільки планів.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Це дуже складне питання, його ставлять багатьом зіркам шоу-бізнесу. Прості українці також задають його один одному, самим собі. І однозначної відповіді немає... більшість обирає веселощі, великі святкування з концертами по всіх містах, включаючи ті, що зараз перебувають в окупації.

Але не варто забувати і те, якою ціною перемогу в майбутньому буде досягнуто. Загинули сотні дітей, тисячі воїнів ЗСУ та мирних громадян у Бучі, Ірпені, Маріуполі та інших містах різних обласних центрів. Про них слід пам'ятати завжди.

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна розповіла, як її 91-річний дідусь наближає перемогу: "росія – країна-окупант"

Знай.ua писав, подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" здалася зі своєю мамою: подібність неймовірна