Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) постійно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею з цікавістю стежать 496 тисяч підписників

Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram

Цього разу співачка поділилася з шанувальниками в сторіс, що в неї періодично уві сні трапляються панічні атаки. Як вона зізналася, таке з нею трапляється ще з дитинства.

Зірка розповіла, що періодично їй сниться сон, ніби якийсь чоловік намагається підібрати ключі від її вхідні двері або зламати замок та увірватися всередину. Злата з усіх сил постійно тримає ці двері, щоб він не зайшов. Навіть під час розповіді про це їй на хвилину здалося, що хтось іде.

Співачка зрозуміла, чому це трапляється з нею та розповіла:

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"І тепер я зрозуміла, тільки коли я не відчуваю, що я в безпеці, от реально є загроза моєму життю, моїй території, мені починає снитися цей сон. Нарешті я зрозуміла в які періоди це."

Тому Злата взялася за своє здоров'я та завдяки сеансам психотерапії намагається подолати цей стан.

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"