Відома українська співачка та актторка Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова показала, як зворушливо грає зі своїми дітлахами, розмістивши видоролик із сімейного архіву. Як відомо, у неї є двоє дітей від чоловіка Олексія Бондаря – старший син Іван та молодша донька Марія.

Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram
Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram

Неозброєним поглядом видно, як сильно артистка кайфує від материнства та спільного відпочинку з дітьми. Це Світлана підтвердила і сама, заявивши, що вона з ними на хвилі.

Зірка зізналася, що з дитинства любить грати ягодами малини, насаджуючи їх на палець у вигляді шапочки, як у фільмі "Амелі". А тепер у неї з'явилася весела компанія - її малюки, яким теж подобаються подібні ігри з мамою.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Війна навчає жити нас тут і зараз. Любити тут і зараз. Такі моменти для мене особливі 💔" - додала Тарабарова.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова затягла молодого музиканта у поле пшениці: "Ми маємо вистояти"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова об'єдналася у незвичайне тріо з Колею Сергою та Женею Галичем заради важливої ​​місії: "Разом із хлопцями"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова зізналася, що чужа людина віддала їй свою квартиру і чому вона зберігає уламки мін зі свого двору.