Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Анастасія Покрещук показала сміховинну фотографію, яка викличе регіт у будь-кого. У кадрі дівчина розсілася в кріслі, в салоні краси, широко розсунувши свої стрункі ноги, наче жаба. При цьому скорчила смішну пику, а майстер ззаду на фоні зі спокійним обличчям усміхалася. Мабуть, вона звикла до такої поведінки блогерки.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук
Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

У підписі до знімку Покрещук повідомила, що прийшла в салон краси для того, щоб її нарощене волосся яскраво-рожевого кольору підлікували та привели до ладу.

Як відомо, дівчина регулярно робить різноманітні маніпуляції зі своїм тілом та обличчям, щоб досягти бажаного результату.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім такого сміливого кольору волосся, вона також експериментує із нігтями. Їй нарощують пазурі мало не метрової довжини і завжди з унікальним дизайном. Нещодавно вона показала останню роботу свого майстра - рожеві нігтики з жуйками Orbit.

Раніше ми писали про те, що Настя Покрещук "здула" величезні вилиці та губи - українці не впізнали блогерку: "Навіщо так себе вродити?"

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Настя Покрещук як дика накинулася на хлопця, осідлавши його "штучною" п'ятою точкою: "Ось і познайомилися"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Покрещук порівняла путіна з Гітлером і розповіла, чому переговорам не бувати: "Ракету їм у ср*ку, а не демілітаризація"