Українська фешн-блогерка та учасниця 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Надін Медведчук показала свою білу п'яту крапку та оголені ніжки.

Зараз зірка знаходиться в Туреччині, у місті Белек. На фото Надін Медведчук у морі на драбинці позує у білому купальнику.

Надін Медведчук, фото з Instagram
Надін Медведчук, фото з Instagram

Волосся блоггерки зав'язані в пучок, також Надін одягла сонцезахисні окуляри. А ось купальник складається з топу та коротких шортиків, більше схожих на спідню білизну.

"Одне з двох: або ти нічого не можеш змінити, і тоді хвилюватися марно, або можеш - у цьому випадку тобі слід братитися за справу, а не витрачати свою силу на хвилювання і злість", - пише під фото Надін.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Дівчина веде себе максимально відсторонено, що стосується України та війни, загалом.

Виходячи із знімків у її профілі, нікого в нашій країні не вбивають. Вона демонструє себе і продовжує насолоджуватися мирним життям десь за кордоном. Спочатку в Італії, потім у Туреччині.

Надін Медведчук, фото з Instagram
Надін Медведчук, фото з Instagram

Передплатники Надін пишуть лише компліменти: "Ви дуже гарна, така ніжна, чарівна красуня", "Красуня як завжди", "У вас дуже красиві естетичні фото" .

Нагадаємо, зірка "Холостяка", що втекла в Італію, Надін накинулася на Софію Стужук: "Гроші цього не варті"

Як повідомляв "Знай.uа", "Брехня, ця людина - дно!": українці викрили блогерку Надін і змішали з брудом. Слава Дьомін сам усе почув

Знай.ua писав, зірки "Холостяка" Огнєвіч і Надін порадили, як не піддаватися паніці: Юрій Горбунов теж взявся за справу