Досить цікавим є той факт, що відома виконавиця Анна Седокова є активною користувачкою соцмережі Instagram і має значну популярність у підписників. Вона з радістю ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя. За співачкою стежить понад 5 мільйонів осіб

Анна Сєдокова, фото з Instagram
Анна Сєдокова, фото з Instagram

Як відомо, Моніка донька Анни та бізнесмена Максима Чернявського. Аліментів від колишнього їй так і не вдалося отримати на дитину, ба більше, дівчинка постійно мешкає у США. Всі питання, що стосуються Моніки, вона вирішує спільно з чоловіком, крім того, суд заборонив Анні публікувати її фото в Мережі.

"Цей жах закінчений. Макс ніколи не платитиме мені аліментів. Ми відвоювали те, що всі питання стосовно Моніки ми вирішуємо разом. Вона навчатиметься і житиме в США, і там я можу бачитися з нею 50 відсотків часу без наглядача. Влітку ж вона проводить три тижні з батьком, решту часу зі мною", - повідомила Седокова.

Проте старшу доньку Аліна Белькевич ця заборона не стосується. І з нагоди дня народження молодшої сестри вона зробила їй спільне селфі та опублікувала в сторіс соціальної мережі instagram. Світлину вона підписала так:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Вчора був день народження у самої красивої сестри в світі. З днем народження"

Аліна Белькевіч, скриншот: Instagram Stories
Аліна Белькевіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Седокова потримала ручку між ніг, поки її улюблений пестить її трояндою: "Коли страждаєш"

Як раніше ми повідомляли, Анна Седокова поскаржилася на нахабних нянь: "Кляла нас за те, що ми не купили їй квартиру"

До слова, Анна Седокова поскаржилася на маленькі "баклажанчики" у чоловіків: "Гірше тільки..."