Акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер обожнює спілкуватися з шанувальниками, яких на сторінці у дівчини в Instagram 1,8 млн.

На своїй стоірнці Анна вирішила показати, як засмага на сонечку біля лісового озера. Та попросила обрати між трьома найгарніше фото.

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram
Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

Дівчина виставила свою тендітну фігурку під промінчики сонця, змусивши українців червоніти. З часу війни у багатьох людей, ні весна, ні літо так і не наступило, і вид молодої красуні збентежив. Проте це приємні радості, яких бракує в житті, тому у блозі відгукнулося багато шанувальників, які накидали Анні компліментів.

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram
Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ти дуже гарна", "Чарівна", "Красива посмішка", "Видно фігуру, красива", "Обожнюю тебе", "в тебе чудова посмішка"", "Як приємно що ти з нами відкрита) ти єдиний блогер який не фотошопить фотографії, а показує дійсність) ти просто пушка", "Ти не хотіла собі пірсинг у пупок? На твою фігуру було б гарно", "Як завжди шикарна", - написали коментатори.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нещодавно дівчина випустила декілька колаборацій з українським гуртом MBreeze, пісні дуже одобались українцям, та принесли популярність молодим виконавцям.

Нагадаємо, ми писали, що Анна Трінчер несподівано знайшла величезний "плюс" свого отруєння.

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям.

Також "Знай.ua" інформував, що співачка Анна Трінчер після того, як набрала зайву вагу показала улюблену штуку.