Артистка Оля Полякова після повернення в Україну продовжує працювати на перемогу, та давати концерти. підтримуючи в українцях дух та даруючи насолоду.

У своєму акаунті в Instagram, Полякова розмістила уривок з концерту, який вона давала у підземці метро в Києві.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Артистка зазначила, що коли почалася війна, повномасштабне вторгнення, воно принесло багато біди та страждання українцям, але й згуртувало нас, дало відчуття єдності, відчуття непереможної сили духу, сили, яка дасть нам перемогти, і ми вже перемагаємо.

Попри те, в який важкий час ми живемо, я впевнена що доля кожного українця обов’язково складеться вдало. Нова пісня "Долечка" саме про це. Оля Поялкова

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У колонці коментарів з'явилося багато слів підтримки, українці по-новому відкривають для себе артистів.

"Неймовірно співаєте", "Олечка, як же Ви гарно співаєте українською!", "Зовсім інакше розкрились як артист. Ваш голос став таким ніжним, тендітним, ласкавим!", "Боже яка ви гарна та ніжна вам так пасує українська і взагалі ви шикарно співаєте на будь-якій мові", - написали шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова зробила те, від чого шкірою пройшовся табун мурашок.

Як повідомляв "Знай.ua" співачка та артистка Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути.

Також "Знай.ua" інформував, що українська співачка Оля Полякова відверто зізналася, чим вона дуже любить намазатися.