Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова дала відверте та дуже інформативне інтерв'ю, в якому розповіла про свій перехід на українську мову, патріотизм доньок та багато іншого. А ще співачку запитали, чи зможуть її земляки колись вибачити росіян.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Артистка заявила, що треба взагалі забути про існування російського народу, не стежити за їх життям та максимально відгородитися. Вона зазначила, що українці дуже довгий час цікавилися тими самими зірками та політиками з росії.

"Нам потрібно позбутися, як від їб*нутого сусіда бетонною стіною і не дивитися навіть туди", - заявила Полякова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Співачка впевнена, що росіяни не вибачатимуться, бо не здатні на це. Прощати не буде кого. Зірка сказала, що найкращим рішенням буде назавжди закритися від країни-агресора та її громадян, і зайнятися відновленням України, розвитком культури та дивитися у світле майбутнє.

"Кого там прощати? Прощають того, хто вибачається", - сказала знаменитість.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова відверто зізналася, чим вона дуже любить намазатись: "І пахнути, як коза"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова особисто взялася за "промитих" росіян, щоб ті дізналися правду про війну: "На правильному шляху"