Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова поділилася архівним відеороликом зі свого виступу у метро Києва та нагадала, що саме там вона для своїх слухачів уперше виконала пісню "Оля" з нового альбому.

Скріншот із Instagram, Оля Полякова
Скріншот із Instagram, Оля Полякова

Раніше в одному з інтерв'ю артистка обіцяла, що це її творче дітище буде особливим, тому що вона хоче спробувати себе у році. Свіжий трек справді звучить набагато глибше і сильніше, на відміну від інших, але на важку музику поки що мало схоже.

Полякова зізналася, що при кожному виконанні цієї пісні вона відчуває особливі емоції, з якими знайомий лише український народ. А ще наголосила, що незабаром відбудеться прем'єра, треба ще трохи почекати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Кожний раз, коли я співаю цю пісню, навіть тихо про себе, мене переповнюють емоції… Емоції, які зрозуміють лише українці…" - написала Полякова.

Шанувальники буквально в один голос розхвалили артистку і відзначили, як добре вона звучить українською.

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"