Dj NANA або Анастасія Кумейко захопила своєю харизмою, виступаючи у гурті "Нікіта", разом з Дашею Астаф'євою. Після того, як гурт розтанув, Анастасія продовжила займатися улюбленою справою.

На своїй сторінці в Instagram, де на артистку підписано 87,7 тисячі шанувальників, Анастасія ділиться своїми планами, ідеями та досягненнями.

Анастасія Кумейко, фото: Instagram
Анастасія Кумейко, фото: Instagram

Після майже 5 місяців роздумів і переосмислення я продовжую свій авторський dj-проект. Ще за півроку до 24 лютого ми запустили його, щоб привернути увагу до різноманіття української урбаністики в Києві та Україні. Сьогодні його ціль для мене ще вагоміша – зміцнити культурний код нашої Батьківщини. Dj NANA

Dj NANA. Фото: скриншот Instagram
Dj NANA. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Дівчина зазначила, що це перше відео було зняте ще у січні. Але теж має право на існування. Артистка зазначає, що зараз складно емоційно тримати себе на одному рівні, але ми маємо продовжувати боротися і творити.

Dj NANA. Фото: скриншот Instagram
Dj NANA. Фото: скриншот Instagram

"Українці вже давно показали себе, як націю вільних креаторів і талантів, а тепер вся планета спостерігає за тим, яку силу ми маємо. Нехай це буде наш культурний фронт, наша боротьба за стан, завдяки якому ми зовсім скоро переможемо", - підсумувала дівчина.

Нагадаємо, ми писали, що співак Melovin продовжує епатувати публіку — новий колір волосся і витончений манікюр.

Як повідомляв "Знай.ua", Tayanna без штанів і взуття опинилась високо в горах, схопившись за голову.

Також "Знай.ua" інформував, що лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський показав, як до нього ставляться фанати з рф - адекватних обмаль