Відома українська співачка та екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як Tayanna, випустила нову публікацію в Instagram, пов'язану з війною.

Жінка уявила, нібито вже незабаром настане довгоочікувана перемога. Тому є можливість розслабитись.

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

Учасниця конкурсу "Голос країни" та національного відбору України на "Євробачення" запропонувала фанатам сісти, заплющити очі та відчути свіжість карпатських гір, демонструючи пейзажі на фотографіях.

"Згадайте як ви любили і обіймали свою рідну людину там, на галявинах наших Карпат, і слухали шум гірських річок - це в нашій крові, це в наших серцях, і це забути неможливо! Як ваші діти бігали поруч з вами і ви сміялися, раділи, а сьогодні тата не можуть побачити своїх дітей та жінок...", - пише Тетяна у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Tayanna, фото: Instagram
Tayanna, фото: Instagram

На знімках вона з'явилася з безліччю прикрас на руках. У білій накидці, але без штанів і взуття, мабуть, щоб максимально злитися з природою.

"Неймовірно ніжно", "Швидше б так трапилося", "It will come again soon", "Краса якась!", "Віримо і молимося" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Tayanna влаштувала затишний квартирник і зібрала трохи грошенят для українців, ще й Roxolana покликала: "Отримуйте насолоду"

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський зірвався і обрушив ураган гніву на росіян через теракти: "Бажаю все зло світу"

Знай.ua писав, Андрій Хливнюк з "Бумбокса" вразив українок в саме серце романтичним жестом: "Все просто"