Зірка серіалу "Кріпосна" постійно на зв'язку з шанувальниками. Вона активно спілкується з ними на сторінці в соціальній мережі instagram. Її акаунт нараховує 297 тисяч підписників

Наталка Денисенко, скриншот: Youtube
Наталка Денисенко, скриншот: Youtube

Як відомо, нещодавно після інтерв'ю Наталки Денисенко в програмі "Як ти" з приводу дознімання серіалу виник скандал. Мова йде про участь російських акторів у проекті, через що Денисенко хотіла навіть відмовитись від зйомок.

Всі крапки над "і" розставила продюсерка серіалу. Вона розповіла, що російські актори будуть замінені дублерами, а серіал дублюватися українською мовою.

Зараз Наталка вирушила до Польщі, щоб взяти участь в дозніманні проєкту "Кріпосна." Вона перебуває у Варшаві, де зустрілася з сестрою. Вона розповіла, що вже більш ніж півроку сони не бачились. Сестра ніжно обняла та поцілувала Наталку. Відео підписано так:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Не бачились з сестрою 7 місяців. В**на розлучила рідних, близьких, сім'ї...Просто вірю, що скоро ми всі будемо разом"

Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories
Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина з "Холостячки" на кухні у коротенькому топі спантеличила.

Також стало відомо, що Олександр Еллерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної.