Леандро Фернандес з «Індепендьєнте» безперечно був приголомшений після того, як у нього потрапив незвичайний снаряд сусіднього вболівальника.

Цю публікацію розмістили на обліковому записі «Barstool Sports» у Twitter.

Суперництво між «Расінг Клубом» та «Індепендьєнте» в аргентинському Прімер Дивізіоні зазвичай буває напруженим, але матч набув досить масштабного оберту, коли Леандро Фернандес з «Індепендьєнте» впав на землю при контакті з незвичайним снарядом.

Леандро Фернандес потрапив під летку рибу, кинуту з натовпу
Леандро Фернандес потрапив під летку рибу, кинуту з натовпу

Викинута риба на ігрове поле вболівальником Racing Club виявилася фатальною - Фернандес потребував медичної допомоги, а його товариші за командою La Academia скупчилися навколо обдуреного форварда, щоб на ігровий майданчик не потрапили ще якісь підозрілі речі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потім молодого чоловіка забрали на ношах для подальшого обстеження, після чого йому дали відстрочку і він повернувся до ладу. Але футбольні фанати не надто прихильно поставилися до його симуляцій.

Одна людина написала під відеороликом: «Точність цього кидка божевільна. Їм потрібно знайти цю людину і підписати її до НФЛ чи MLB».

Леандро Фернандес потрапив під летку рибу, кинуту з натовпу
Леандро Фернандес потрапив під летку рибу, кинуту з натовпу

«Це не неповага. Якщо ви вдаєте, що вам боляче після того, як вас вдарила риба, ви заслуговуєте на кожне л*йно, з яким ви зіткнулися», - додав другий.

Нагадаємо, що із футбольного клубу Челсі скоротили кілька гравців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кріштіану Роналду зазнав чергової трансфертної невдачі.