«Челсі» має безліч випускників академії, які грають на периферії основної команди. Декілька зірок мають намір покинути клуб цього літа, щоб отримати регулярний ігровий час в іншому місці.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Армандо Броха і Тіно Анжорін повернулися до Англії, і очікується, що наступний сезон пара проведе в іншому місці. «Вест Хем» наближається до угоди щодо підписання контракту з Бройєю на суму 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Анжорін збирається завершити перехід у Чемпіоншип, а Ковентрі, Норвіч та КПР виявляють інтерес до центрального півзахисника. 20-річний футболіст приєднався до «Хаддерсфілда» в оренді у січневому трансферному вікні минулого сезону.

Ще два гравці можуть провести наступний сезон в оренді наступного сезону, а постійний догляд малоймовірний, враховуючи, наскільки високо цінується кожен із них.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Гілмор був пов'язаний із переходом в оренду в «Евертон» цього літа, хоча на цей перехід, безумовно, вплине Конор Галлахер, якому також натякнули на перехід у «Гудісон Парк». Відповідно до нових правил оренди два гравці не можуть приєднатися до одного і того ж клубу в оренді.

Говорячи про чотирьох гравців, які залишають тренувальний табір, бос «синіх» Томас Тухель сказав: «Це дуже важке рішення, тому що ніхто не заслуговує на вихід. Я хотів би, щоб тут були всі, тому що Тіно Анджорин, Харві Вейл і Біллі Гілмор тренувалися на дуже високому рівні, і було б приємно побачити їх у деяких матчах. Але, зрештою, нам довелося ухвалити рішення зберегти високу якість тренувань, тому ми обрали максимум 24 гравці, тому ми зменшили склад».

Нагадаємо, у мережі повідомили, що Кріштіану Роналду міг грати у Ліверпулі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Челсі розповів, чому не підписав Мбаппе.