Яна Соломко була народною улюбленицею для всієї України у 1 сезоні шоу "Холостяк" і коли Максим Чмерковський обрав не її, а зухвалу Сашу Шульгіну, то плакали разом із Яною.

Але минув час, і дівчата показали свої зворотні сторони. У той час, поки Саша, хоч і живе в США, але всіма силами допомагає Україні, висвітлює правду про війну, яку почала росія на чолі з путіним і підтримує свій народ, Яна Соломко робить кар'єру в рф і навіть не думає висловити свою думку.

Олександра Шульгіна, фото: Alessandra Shulgina
Олександра Шульгіна, фото: Alessandra Shulgina

Зараз дівчина увірвалася до кар'єри співачки під ніком SOYANA і живе у росії. З початку повномасштабного вторгнення в Україну вона спромоглася лише викласти відео 24 лютого з центру Києва та написати, що по всій Україні запровадили військовий стан. Також дівчина не забула додати те, що прагне миру.

Зараз дівчина пішла далі та анонсувала свою участь у безкоштовному концерті у Москві разом з іншими зірками російської естради. І це в той час, коли її рідна Полтавська область під постійною загрозою ракетного обстрілу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Концерт за участю Яни Соломко у Москві
Концерт за участю Яни Соломко у Москві

Звісно, ​​українці поспішили дати моральну оцінку такому її вчинку:

"Сподіваюся, там і залишишся, зрадниця", "Проститустисько", "В Україні не визнали, тому що тут конкуренція, а там ні з ким, всяке сміття звідси їде туди їм дорога!", "Дівчина, ви негідні свого прізвища. Змініть його, майте повагу до предків, не ганьбіть", "Сором і ганьба", "Вітаю, ти досягла дна", "Голос не пропадає? Коли бомбять і вбивають дітей України? Норм співається", "Розчарування року, хоча завжди подобалася, але, видно, гроші важливіші за Батьківщину", "Прийде час і доберуться москалі і до тебе і до твоїх рідних, тоді дійде в ту макітру тупу, що ти твориш!"...

Реакція українців на виступи Яни Соломко в рф
Реакція українців на виступи Яни Соломко в рф

Нагадаємо, що фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла до росії і забула про війну: "Виявилося, ти наша ганьба".

Раніше ми повідомляли, що Яна Соломко, "Холостяк" Рожден Анусі , Стас Костюшкін та навіть Панайотов: українські зірки, які пішли за Лорак та Тодоренко.