Віктор Павлік, українській співак, який благодійними концертами підтримує українців та захисників. Він також останнім часом активно спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі instagram. За його творчим та особистим життям стежать майже 100 тисяч підписників

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Нещодавно він опублікував фото на сторінці в соціальній мережі, на якому він стоїть на сцені в оточенні дітей.

Варто зазначити, що останнім часом Віктор Францевич їздить містами України з благодійними концертами. Нещодавно співак провів концерт для майбутніх військових - курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

А тепер його помітили на сцені благодійного ярмарку в Трускавці. Що саме Павлік виконував разом з дітьми невідомо - є лише фото, а в коментарях не уточнюється. Світлину він підписав так:

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Діти - наше майбутнє"

Організатор заходу у коментарях подякував співаку:

"Дякуємо за ваш внесок в життя наших дітей, це був неймовірний виступ"

Нагадаємо, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

До слова, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік показав, як любляче заціловує сина Михайла після розлуки: а от Репяхову тільки "сухо" цмокнув у губи.