Українска акторка, колега ксенії Мішиної по сералу "Кріпосна" Наталка Денисенко стала гостею в передачі Григорія Решетника "Як ти?".

Там виконавиця ролі Лариси Яхонтової ("Кріпосна") поділилась тим, як для неї пройшло 24 лютого, про чоловіка, що змінив акторство на службу в армії, а також і про те, як їй закривають рота через правду.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

Наталка Денисенко відверто розповіла про те, чому її заблокували в Instagram.

"Я пишу про ненависть до росіян, через що моя сторінка в Instagram вже вдруге заблокована. Мені хлопці, до речі, сказали, що хтось проплатив гроші, щоб заблокували сторінку! Я заробляла в Instagram, а його забрали. Нещодавно у мене було кілька знімальних днів, за які я отримала гроші. Ну і ми з Андрієм збирали кошти на будинок, а тепер вони витрачаються просто на життя. Дуже жаль було брати ці кошти, які я так довго відкладала…" – поділилась співрозмовниця Григорія Решетника.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наталка Денисенко, фото з особистого архіву акторки
Наталка Денисенко, фото з особистого архіву акторки

Акторка зізнається, що зараз безробітня, так як в неї було лише декілька знімальних днів. З родиною живе на відкладені кошти, які вона дуже не хотіла знімати з банківського рахунку.

Нагадаємо, що Яхонтова з "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла про ненависть до чоловіків, які не на війні.

Раніше ми повідомляли, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" благала чоловіка Андрія Федінчика не йти до ЗСУ.

Також стало відомо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" вибовкала таємницю про стосунки Мішиної та Еллерта.