Зовсім недавно між учасниками гумористичного товариства "Дизель шоу" та Ксенією Мішиною спалахнув скандал через невтішне висловлювання на її адресу.

Але зараз сторони більше про нього не кажуть. Єгор Крутоголов зовсім недавно з'являвся у старій ролі, коли ще лагодив дитячий візок при Лілії Ребрик. А зараз ще двоє чоловіків приміряли образ простих робітників. Часи важкі, війна у країні.

Дизель Шоу. Фото: скрін youtube
Дизель Шоу. Фото: скрін youtube

"Ці чоловіки знають, як оживити будь-який мотор. А при необхідності можуть стати і психологами, і справжніми друзями під чарку горілки. Тому що чогось не траплялося на нашій СТО "Дизель" за всі 11 сезонів!", - йдеться у публікації.

На знімку Єгор Крутоголов постав із Євгеном Гашенком та Олександром Бережком. На них класичні помаранчеві комбінезони та кепки із логотипами "Дизель шоу". А ще Єгор "відростив" шикарні вуса, як у моржів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А потім в українців поцікавилися, як їм новий герой серіалу "Віжити за будь-яку ціну", показуючи кадр із Юлією Мотрук та чоловіком із гіпсом на нозі.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою: "Знаю, ти зараз закриваєш небо"

Як повідомляв "Знай.uа", Єгор Крутоголов з "Дизель шоу", показав себе справжнім татком перед чужою дружиною: "Скучила..."

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" висміяла суворі реалії життя у "великій і могутній" росії: "Без коментарів"