Актриса театру і кіно, відома за серіалами "Папік", "Пес-4", "Родичі" Дар'я Рибак активно веде власний блог в мережі instagram. Вона намагається підтримувати зв'язок з шанувальниками, її сторінка налічує 26 тисяч підписників

Дар'я Рибак. Фото: скрин відео
Дар'я Рибак. Фото: скрин відео

Нещодавно вона пригадала подію восьмирічної давнини, на той момент їй було 25 років. Варто зазначити, що Даша нічого не розказує про свої дитячі роки, сім'ю, та особисте життя.

Судячи з фото 8-річної давнини, яке вона опублікувала, на ньому її мама Галина та молодша сестра Наталя. Світлина підписана так:

"Тут ми, таткові дівчата, прийшли вітати його з днем народження..."

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Посередині стоїть Даша, у чорному пальто мама Галина, а з іншого боку сестра Наталя. Її батька звати Олексій. На жаль, акторка взагалі нічого не розказує про свою сім'ю. Чим займаються її батьки, хто вони за професію - невідомо. Також її сестра Наталя не афішує у соціальних мережах своє особисте життя.

Проте дещо Даша пригадала про свого батька. 21 липня в нього день народження. З цієї нагоди вона розповіла про один з його принципів - завершати діалог зі співрозмовником так, щоб він на прощання щиро посміхався. Вона зауважила, що це непроста справа, проте її батько на 100% з нею справляється.

Даша Рибак, скриншот: Instagram Stories
Даша Рибак, скриншот: Instagram Stories

Даша Рибак, скриншот: Instagram Stories
Даша Рибак, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дар'я Петрожицька озброїлася укулеле, щоб дарувати посмішки: як зірка "Папіка" веселиться у Німеччині.

До слова, зірка "Папіка" Олеся Жураковська гнобила росіян ще в 2012 році: "У стовпчик більше не рахують?"