Павло Зібров - відомий український виконавець і цінитель жіночої краси, який періодично ділиться зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram яскравими фото і відео, де за його життям стежать понад 80 тисяч чоловік.

А зараз чоловік поділився спільним знімком з іншою українською знаменитістю, актором Стасом Бакланом, який знімався в двох сезонах серіалу "Папік", "Слузі народу", "Кріпосна" та інших стрічках.

"З талановитим @boklanstas зустрілися між зйомками! Пишіть, який з фільмів запам'ятався найбільше, де грав Стас Боклан? Ми з сім'єю дуже любимо "Папік 1-2", - написав Павло Зібров у підписі до публікації.

"Коли ми вдома і Папік 🔥🙌👏👏👏", "😍😍😍Ключі від минулого. Ось там Станіслав такий загадковий, ух прямо", "Красунчики👏👏👏👏", "Самий органічний, на мій погляд, образ Григорія Бакуліна в серіалі "Коли всі вдома". Ось просто органіка цілковита!🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, усач Зібров відростив собі на карантині новий "козир", жінки оцінять: "Бомба, гармата, ракета". Крім легендарних вусів, Зібров відростив і шевелюру.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Синій" Павло Зібров показав, чим займається потайки від дружини: "Немов раджа на троні"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва своєю "Забавою": "Не відпускає". У популярній мережі TikTok також з'явилося веселе відео за участю "співаючого" ректора і вусатого мачо.